Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
KOD RABATOWY : SENIOR - 10% NA ZAKUPY ZAPRASZAMY
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Kategorie
- Szukaj
-
Wędzonki wędzone na zimno, wędliny wędzone na zimno, wędzonki litewskie
Na zimno wędzi się w dymie o temperaturze nie przekraczającej 30° C. Właściwie dym powinien lekko się snuć wokoło mięsa. Czas trwania wędzenia zimnego - od kilkunastu godzin w przypadku kiełbas, do kilku dni, a nawet tygodni w przypadku szynek. Otrzymuje się produkt trwały, nadający się do przechowywania przez kilka miesięcy.
|
I bądź na bieżąco ze wszystkimi nowościami! |
|